За "послуги" брав не дуже дорого: На Волині депутат міськради переправляв військовозобов'язаних за кордон (фото)

Затримали і його спільників під час одержання від уродженця Луганської області частини оплати за виготовлені документи. Про це повідомляють у Офісі генпрокурора, передають Патріоти України.

Керівник Волинської обласної прокуратури повідомив депутату однієї з міських рад області про підозру у сприянні в незаконному переправленні через кордон військовозобов'язаних чоловіків з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, депутат – лікар територіального медичного об'єднання та ще двоє жителів міста Ковеля пропонували охочим виїхати з України чоловікам виготовлення підроблених тимчасових посвідчень військовозобов’язаних та довідок військо-лікарських комісій щодо непридатності до несення служби.

Свої послуги вони оцінювали у 3 000 доларів США. Затримали спільників під час одержання від уродженця Луганської області частини оплати за виготовлені документи. Усім трьом учасникам схеми повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...