"За позор надо платить?": У Росії продають ролі в продовженні культового фільму "Брат"

У стрічці планують взяти участь Стас Барецький, Барі Алібасов і його син, Володимир Політов, Діана Шуригіна та інші.​

Творці третьої частини культового російського фільму «Брат» вирішили продати ролі в картині, передають Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ, на сайті проекту був розміщений прайс на ролі. Пізніше цей же прайс з'явився на сторінці режисера фільму, шоумена Стаса Барецького.

Так, претендент на головну роль повинен буде заплатити п'ять мільйонів рублів, за роль хочуть 2,5 мільйона, ну, а за епізод - лише півмільйона.

Зазначимо, що раніше творці оголошували акторів, які знімуться в «Брат-3». Серед них сам Барецький, Барі Алібасов і його син, Володимир Політов, Діана Шуригіна та інші.


"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...