За "правильне розслідування" справи: СБУ затримала в Харкові прокурора, яки вимагав хабар у 35 тис. доларів

СБУ затримала у Харкові зухвалого прокурора. Чоловік вимагав з потерпілих гроші за розслідування злочинів. Про це повідомили в пресслужбі СБУ, передають Патріоти України.

Як стало відомо, правоохоронці затримали прокурора однієї з окружних прокуратур Харкова. Чоловік налагодив схему отримання хабарів за “правильне” розслідування кримінальних злочинів.

“Співробітники СБУ задокументували, що посадовець вимагав 35 тис. дол. від потерпілого у справі про шахрайські дії з комерційною нерухомістю. За цю суму прокурор обіцяв чоловіку дати “поштовх” у розслідуванні відповідного провадження, а також накласти арешт на майно та провести низку експертиз. До протиправної діяльності посадовець залучив свою знайому як посередницю для передачі неправомірної вигоди. Співробітники СБУ і ДБР затримали прокурора і посередницю у Харкові “на гарячому”, під час передачі всієї суми хабаря”, - розповіли в пресслужбі СБУ.

Їм наразі повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...