За прогули з парламенту не відрахують? Нардеп "Слуги народу" Жан Беленюк завоював золото на чемпіонаті світу

Як можна поєднувати два різні напрямки життєдіяльності як професійний спорт зі щоденними багатогодинними тренуваннями, поїздками на змагання та майже щоденну законодавчу роботу у сесійній залі, комітетах Ради та зустрічей з виборцями, питання до партії

Український борець греко-римського стилю і за сумісництвом народний депутат від «Слуги народу» Жан Беленюк здобув перемогу на чемпіонаті світу з боротьби в столиці Казахстану Нур-Султані. Про це повідомляється на сайті Національного олімпійського комітету України (НОК), зазначають Патріоти України.

Під час змагання Беленюк, який виступає в категорії до 87 кг, переміг білоруса Миколу Стадуба (3:1), хорвата Івана Хуклека (7:1) і мексиканця Альфонсо Лейву Йепеса (5:1).

У півфіналі, перемігши німця Дениса Кудлу (2:1), Беленюк вже гарантував собі срібну медаль.

У вирішальному поєдинку Беленюк зіткнувся з угорським спортсменом Віктором Лорінцом, який займає третє місце в світовому рейтингу. Українець виявився сильнішим і переміг його з рахунком 2:1.

Його вже привітав з перемогою президент НОК Сергій Бубка, який побажав йому впевнено продовжувати успішний шлях до Олімпіади-2020 в Токіо. Зазначимо, що перемога в ЧС принесла Беленюку ліцензію на участь в Олімпіаді.

Беленюк вже вигравав чемпіонат світу у вазі до 85 кг у 2015 році. У минулому році він отримав срібло.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...