За що боролись - на те і напоролись: Окупанти масово отруїлися неякісною водою

Командування незаконних збройних формувань приховує інформацію про більшість випадків отруєнь та забороняє її оприлюднення у ЗМІ.

Поблизу окупованого Луганська вийшла з ладу система водопостачання, що призвело до масових отруєнь, передають Патріоти України.

Аварія водогону під окупованим Луганськом призвела до забруднення системи стічними водами каналізації, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. За даними Головного управління розвідки України, використання забрудненої води спричинило зростання кількості випадків отруєння та тяжких захворювань серед місцевих жителів і бойовиків.

"Від початку квітня з діагнозом отруєння було госпіталізовано понад 20 російських військовослужбовців, які воюють на стороні ЛНР. Лікування місцевих мешканців, які зверталися з ознаками отруєння, проводилось амбулаторно", – наголосили в ГУР.

Зазначається, що командування незаконних збройних формувань приховує інформацію про більшість випадків отруєнь та забороняє її оприлюднення у ЗМІ.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...