За що боровся, на те і напоровся: На Одещині власник автомийки застрелив рекетира (фото 12+)

В Одеській області у селищі Лиманське Роздільнянського району в п'ятницю, 26 березня, застрелили чоловіка. Інцидент трапився близько 16:00 внаслідок конфлікту. Між власником автомийки та двома чоловіками почалася сварка через те, що останні вимагали вигаданий борг, повідомляють Патріоти України.

Під час сутички господар автомийки вбив опонента, вистріливши в нього з мисливської рушниці. Другий чоловік внаслідок стрілянини отримав поранення, йому надавали медичну допомогу. Правоохоронці розпочали перевірку.

За даними одеського видання "Думська", отриманими від джерела в поліції, загиблий – 39-річний бізнесмен Олександр Р. Чоловіком, який його застрелив, нібито є 35-річний мешканець міста Роздільна.

У ЗМІ підприємця називають контрабандистом та рейдером. Як пише "ODnews.info", кілька років тому він нібито намагався захопити сільськогосподарське підприємство "Колос".

Скриншот.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...