"За що мій чоловік загинув?": Вдова ліквідованого в Україні мобіка накинулася на мера із затопленого Орська

Соціальні мережі обговорюють відео, на якому вдова російського окупанта з Орська після затоплення міста втратила все майно та у розпачі кричить на місцевого мера Василя Козупіцу. Жінка заявила, що через повінь втратила все майно та речі, проте досі не отримала жодних грошових виплат, передають Патріоти України.

Більше того, її чоловік, російський окупант, загинув на війні в Україні, і тепер їй нема на що його поховати. "Мій чоловік загинув на війні, а мені тепер жодних виплат, жодної допомоги! За що мій чоловік загинув?" – кричала вона на чиновника.

Більше того, жінка почала ображати мера і нагадала, що поки росіяни тонули та втрачали своє майно в Орську, син мера мешкає у розкоші в Дубаї. Розслідування про сім'ю чиновника напередодні вийшло у російських ЗМІ та викликало скандал. Казанський емоційно прокоментував відео.

скриншот

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...