"За що загинули наші хлопці?": Мешканці російського Лисогорська "прозріли" і влаштували бунт через відсутність води (відео)

"За що загинули наші хлопці?": жителі російського Лисогорська влаштували "бунт" і звернулись до Путіна через відсутність води. ВІДЕО

Жителі станиці Лисогорська Ставропольського краю РФ поскаржилися на відсутність "навіть краплі" води у їхньому населеному пункті. З цього приводу вони записали звернення до російського диктатора Володимира Путіна. Відповідне відео опублікував у Telegram блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що люди зібралися на тлі "алеї слави", де розміщено портрети ліквідованих в Україні окупантів."За що вони боролися? У нас немає води в станиці Лисогорська, абсолютно, ні краплі", – звернулися росіяни до Путіна.

Вони поскаржилися, що не можуть навіть купатися нормально. "Про тварин мовчимо, тварин взагалі знищили. Немає тварин", – розповіли місцеві жителі та попросили зробити хоча б тимчасовий водовід. "Усі гроші пішли на бомбардування жінок та дітей в Україні, тому на водовід у їхню станицю вже не вистачає, сорян", – у відповідь пояснив причину проблеми Казанський.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...