За щось помстилась? Жінка несподівано зіштовхнула свого колегу під вагон метро (відео)

У метро Нью-Йорка на станції метро "Таймс-сквер" жінка зіштовхнула свого колегу з платформи під поїзд. Потерпілий у лікарні. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався вранці понеділка. Жінка скоїла напад у момент, коли потяг наближався до станції. На відео видно, як підозрювана сидить на лавці, і коли поїзд з’являється у полі зору, вона встає і штовхає чоловіка. Потім вона втекла з місця події.

Потерпілого ушпиталили до сусідньої лікарні у стабільному стані з травмами обличчя. Водій метро, який був свідком інциденту, сказав, що такий злочин не рідкість. "Це схоже на те, що було в 80 -х роках", - сказав він для ABC 7.

За словами свідків, напад є нагадуванням про те, як важливо стежити за тим, що відбувається навколо. "Ми всі зазвичай у своїх телефонах та іншому, або слухаємо музику. Тому ми не завжди на 100% обізнані", - сказала Брайана Ярд з Брукліна.

Поліція заклеїла частину платформи, де стався інцидент, і продовжила пошук підозрюваної. Її описують, як молоду дівчину років 20-30, і востаннє її бачили в чорних кросівках, бежевих штанах, чорному светрі та різнокольоровій хустці.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...