За шедевр хочуть мінімум 100 000 доларів: На аукціон виставили унікальний Ferrari (фото)

На аукціон виставили унікальний автомобіль марки Ferrari Meera S - за машину пропонують мінімум 100 000 доларів США. Про це повідомляє MotorPage, передають Патріоти України.

Унікальним автомобіль є тому, що він створювався для королівської родини Саудівської Аравії. Над виглядом машини працював Джованні Мікелотті – автомобіль став останнім у його творчій біографії.

Машина була випущена в 1983 - зовні вона виглядає як гібрид Chevrolet Corvette c Ferrari. Крім того, ций автомобіль унікальний тим, що на бічних вікнах стоять склоочисники.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...