За шторами в кабінеті: Зірка "Вечірного кварталу" спародіював, як Лукашенко ховався від "замаху України і Польщі" (відео)

Комік і артист студії "Квартал 95" Юрій Великий записав злу пародію на білоруського диктатора Олександра Лукашенка - з приводу того, що на нього нібито готувався замах. Відповідний ролик був опублікований на офіційному YouTube-каналі актора, передають Патріоти України.

Великий дав волю своїй фантазії і показав, як Білоруський диктатор хотів ховатися від "України і Польщі під керівництвом НАТО" – причому за шторами у власному кабінеті.

"А ти що, не чув? На мене ж готується замах. Україна і Польща під керівництвом розвідки НАТО хочуть мене ліквідувати. І потім звинуватити в цьому Путіна", – розповів "Лукашенко". На питання оператора, хто йому взагалі розповів, про підготовку замаху артист в образі відповів лаконічно: "Путін".

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...