За скільки продалася: Названо гонорар Ротару за виступи у Росії

РосЗМІ вдалося дізнатися, скільки в Росії коштує виступ української співачки Софії Ротару, яку зацькували за повернення на російську сцену. Так, у коментарі КП генеральний менеджер одного з московських агенств поділився подробицями переговорів з менеджментом артистки про її виступ на новорічному корпоративі, передають Патріоти України.

За словами менеджера, 15 тис. доларів з гонорару співачки йде на її команду. "Гонорар артистки на новорічний корпоратив в грудні нам оголосили $60 тис. Написали, що частина колективу вже в Москві, Софія Михайлівна живе у власному житлі. Але є додаткові витрати - транспортні: на дорогу її колективу. У кошторисі, який ми отримали було пораховано проживання в готелі, транспорт, добові. Колектив співачки з різних міст, тому і квитки в кошторисі позначені з різних населених пунктів. Крім того, позначений переліт бізнес-класом для сестри співачки Ауріки. Разом транспортні витрати за кошторисом для нашого корпоратива склали: $15040. Але йшлося і про можливі знижки - все обговорюється", - говорить менеджер.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...