За таку ціну мають бути позолоченими? В "Ашані" у Києві побачили сосиски за 1963 грн (фото)

Звичайні на перший погляд сосиски помітили на полицях супермаркету "Ашан" 14 грудня. Відвідувачі звернули увагу на цінник, в якому було зазначено що вартість товару без акції – майже 2 тисячі гривень. Про появу сосисок з такою величезну вартістю, які продавали зі знижкою, написав у фейсбуці виконавчий директор Союзу споживачів України Олег Несміянов, передають Патріоти України.

На ціннику було написано, що кіло сосисок коштує 119,9 гривні, однак без акції вони коштували 1963,1 гривні. Чоловік зазначив, що дуже полюбляє подібні акції.

Наслідок програмної помилки

Несміянов виклав фотографію цінника, біля якого лежали вершкові сосиски з філе індички компанії "М'ясна гільдія". Також на ціннику було вказано, що продають товар зі знижкою у 93%.

У коментарях до допису користувачі жартівливо зазначили, що треба перевіряти термін придатності цих сосисок. Деякі розповіли, що в "Ашані" нерідко бувають подібні збої та програмні помилки. "Це з програмою пов'язано, глюк. Але при цьому в "Ашані" часто бувають дуже хороші ціни й розпродажі, і поки для мене він на першому місці, говорю за той, що біля мене, в інших "Ашанах" по-іншому, все залежить від директора", – написала користувачка Іннесса Ассенні.

Втім, всі зійшлися на тому, що поява подібного цінника – помилка, а також приклад роботи співробітників, які не думають про свою роботу, оскільки вони мали б побачити неспіврозмірність цифр реальній вартості сосисок.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...