За те, що ігнорував її оголені фото: Жінка найняла кілера, щоб вбити свого одруженого коханця

У Великій Британії 43-річна Гелен Хьюлетт заплатила 20 тисяч фунтів стерлінгів, щоб кілер вбив її одруженого коханця 50-річного Пола Белтона. Про це пише thesun.co.uk, передають Патріоти України.

Жінка та чоловік працювали на одній із фабрик заморожених продуктів. Там між парою спалахнув роман, проте Пол одразу вирішив припинити стосунки, оскільки він був одружений. Для цього британець навіть змінив місце роботи. Проте жінка дуже зациклилась на коханцю: вона стежила за його життям та присилала інтимні фото, які чоловік ігнорував. Також вона постійно говорила, що Пол вчиняє сексуальне насильство над жінками.

Згодом жінка через один із сайтів вирішила найняти кілера, щоб він вбив її коханого. Жінка просила обставити все, як "нещасний випадок". Вона погодилась заплатити вбивці 20 тисяч фунтів стерлінгів.

Після цього жінку затримали, на суді вона переконує, що "не хотіла завдати шкоди чоловіку". Слухання у справі триває.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...