За те, що розлучилася: Іноземець зарізав колишню дружину в під'їзді (фото, відео)

Трагедія сталася ввечері 13 вересня, коли загибла поверталася додому.

На місці вбивства у Києві. Фото: Інформатор.

У Києві агресивний чоловік вбив колишню дружину в одному з під'їздів будинку, завдавши їй численних ножових поранень. За словами бабусі загиблої, дівчина кілька років зустрічалася, а в потім вийшла заміж за уродженця Азербайджану. Пара була одружена півроку, після чого дружина вирішила припинити стосунки. Чоловік був проти і почав переслідувати її, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася ввечері 13 вересня, коли загибла поверталася додому. За словами сусідів, коли вона підбігала до під'їзду, за нею гнався чоловік з ножем. Він зміг забігти за нею в під'їзд і кілька разів ударив її в груди. Загибла намагалася затулитися від ударів сумкою, але ці спроби виявилися безуспішними.

На крики вибігли сусіди і сім'я загиблої, але зловмисник вже втік в невідомому напрямку. На даний момент його розшукує поліція. Правоохоронці не виключають, що він може спробувати виїхати з країни.

Джерело: Інформатор

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...