"За тебя встану, Россия-мама": У Дніпрі чоловік посеред вулиці включив нову пісню путініста Лєпса

У центрі Дніпра чоловік у халаті посеред вулиці слухав на повну гучність російську пісню путініста Григорія Лєпса "Родіна-мать зовет", написану уже після повномасштабного вторгення для заохочення росіян їхати на війну вбивати українців. Відповідне відео з'явилося у Мережі, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як чоловік у білому халаті, на який наверх накинута куртка, стоїть біля автівки і насолоджується прослуховуванням пісні прихильника диктатора Путіна Григорія Лєпса "Родіна-мать зовет".

Зокрема, лунали такі пропагандистські рядки:

"За тебя встану, Россия-мама

Родина-мать зовёт

Не подведи её

За тебя встану, Россия-мама".

Цю пісню Лєпс написав 2023 року, щоб підняти у росіян рівень "патріотизму" і заохотити їх їхати на війну вбивати українців і вмирати за Путіна.

Як передає "Дніпро оперативний", на місце події викликали поліцію, правоохоронці розшукали любителя "русского міра". Чоловіка притягли до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство.

За інформацією пабліка, СБУ провела з поціновувачем російської музики виховну бесіду. Пізніше він записав відеозвернення, в якому перепросив за свій вчинок.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...