За ударну роботу? Заступник директора "Укроборонпрому" Найєм отримав зарплату в 7 разів більше окладу

Заробітна плата екс-нардепа, отримана 2 грудня 2019 року за місцем роботи в "Укроборонпромі", складає 310 тис. 521 грн.

Зарплата заступника гендиректора з питань взаємодії з органами державної влади концерну «Укроборонпром» Мустафи Найєма перевищує в 7 разів його місячний посадовий оклад. Про це свідчать дані в Єдиному реєстрі декларацій чиновників і депутатів, а також лист «Укроборонпрому», надісланий на запит журналістів, передають Патріоти України.

У відповіді державного концерну повідомляється, що місячний посадовий оклад Найєма становить 43 тис. грн. Згідно з даними з реєстру декларацій, заробітна плата екснардепа, отримана 2 грудня 2019 року за місцем роботи в «Укроборонпромі», складає 310 тис. 521 грн.

Таким чином зарплата Найєма з премією і надбавками в 7 разів перевищила його місячний посадовий оклад. Додамо, що колишній народний обранець Мустафа Найєм став заступником директора «Укроборонпрому» в листопаді 2019 року. З чого випливає, що понад 300 тис. грн зарплати екснардеп отримав лише за перший місяць роботи. Водночас гендиректор “Укроборонпрому” Айварас Абромавічус пояснює, що Найєм один з найрезультативніших його заступників.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...