За вбивство байкера в Києві всесвітньо відомий борець сумо отримав 12,5 років тюрми

За вбивство байкера на Харківському шосе обвинуваченого Дмитра Слепченка засудили до 12,5 років позбавлення волі. Про це повідомила речниця Київська міська прокуратура Надія Максимець, зазначають Патріоти України.

Пряма мова Максимець: "Судовий процес тривав майже 4 роки. Крім умисного вбивства чоловіку також інкримінували епізод зі стріляниною на парковці. А в іншому суді розглядається ще одна справа відносно нього ж - за фактами систематичних втеч зі спеціалізованої лікарні та зберігання наркотиків, які знайшли у його палаті.

Оскільки обвинувачений перебуває під вартою, частину призначеного покарання йому зараховано за "законом Савченко" як день за два. Однак 2 роки, які він перебував у психіатричному закладі, суд йому не перераховував, оскільки такий заклад не відноситься до місць попереднього ув’язнення.

Своєї вини обвинувачений не визнав".

Деталі: Вирок оголосив 2 грудня 2021 року Дарницький районний суд міста Києва.

Чоловіка визнано винним в умисному вбивстві та хуліганстві та засуджено до 12 років 6 місяців позбавлення волі.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...