За вбивство Окуєвої - 500 тис. доларів: Мати учасниці АТО розкрила шокуючі деталі справи

За вбивство Аміни Окуєвої замовники пропонували 500 тисяч доларів, життя її чоловіка оцінили в мільйон. Про це вже раніше розповідав Ігор Мосійчук, чиєю помічницею була учасниця АТО. Тепер слова про плату за вбивство підтвердила мама загиблої Ірина Камінська в інтерв’ю "Громадському", передають Патріоти України.

Жінка каже: у слідства є записи з відповідними розмовами злочинців. А ще Ірина Камінська певна: слідчі не знають імен замовників, але мають механізм для їх встановлення.

Є записи, де встановлені голоси, які це все обговорюють. Але я не занурююсь у ці деталі. Нехай цим займаються люди, в чиї обов’язки це входить, – наголосила мама Окуєвої.

Камінська зазначає, що найбільше її цікавить ім’я замовника вбивства доньки. Вона розуміє, що це питання складне і на нього, ймовірно, ще довго доведеться шукати відповіді, але особисто для себе вона знає, про кого йдеться.

"Для себе особисто я знаю, хто це. Я називаю це "замовник імперії зла". Імена, ви ж розумієте, з’ясувати важко. Але я думаю, що у слідства є механізм, як в цій ситуації працювати. І те, що мені сказали, теж дає надію, що це можна прослідкувати. Раніше ми говорили з Антоном Геращенком, і він казав, що однозначно все веде в Росію. Це "секрет Полішинеля", – додала жінка.

Джерело: Громадське.ua

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...