​За ветерана АТО Белька, який захопив у Києві міст Метро в Києві, ніхто не вніс застави, - адвокат

Учасник антитерористичної операції на Донбасі Олексій Белько, якого тиждень тому суд відправив під арешт на 60 днів з альтернативою внесення 288 150 грн застави, продовжує перебувати в СІЗО. Про це проєкту "Ґрати" повідомив його адвокат Сергій Поліщук 27 вересня, зазначають Патріоти України.

Застави за Белька ніхто не вносив, невідомо, чи збирає хтось необхідну для цього суму, повідомив Поліщук. Адвокат розповів, що оскаржить рішення суду про арешт колишнього військового.

"В апеляції наполягаємо на тому, що рішення про обрання запобіжного заходу було незаконним, просимо його скасувати й ухвалити нове рішення, яким призначити м'якший запобіжний захід – віддати його на поруки", – додав захисник.

Дніпровський районний суд відправив Белька під арешт 20 вересня. Під час засідання міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, нардепка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич і командир спецпідрозділу КОРД Микола Путій заявили, що готові взяти його на поруки, однак суд відхилив ці клопотання.

За словами Зінкевич, військовий госпіталь Києва готовий прийняти Белька. Нардепка вважає, що йому необхідне термінове лікування.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...