"За всі ці роки у спорті я багато чого побачила": Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє

Дворазова олімпійська чемпіонка Ольга Харлан розповіла, що планує відкрити власну академію з фехтування в Україні. За словами 34-річної спортсменки, вона хоче зробити внесок у майбутнє українського спорту, передають Патріоти України.

«Я починаю жити трошечки іншим життям. Я хочу започаткувати свою фехтувальну академію, зараз працюю в цьому напрямку. Це інший шлях, найважчий для мене, адже фехтувати для мене легко. Я дуже цього хочу, це моя мрія.

Я хотіла б дати молодому поколінню більше розуміння, що таке фехтування. В цей час, який зараз є, всім було б класно чимось займатися. Це дуже важливо, це мотивує. Це внесок в наше майбутнє. За всі ці роки у спорті я багато побачила, у мене є своя думка. Хотіла б започаткувати академію в Києві, а потім — в інших регіонах нашої країни", — сказала Харлан в інтерв'ю OK Talk.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх 2024 року Харлан завоювала золото у командному турнірі з фехтування на шаблях та бронзу в індивідуальних змаганнях. З шістьма олімпійськими медалями Ольга встановила рекорд України за кількістю нагород на Іграх.

"Мені це вже нецікаво": Відомий комбат, Герой України, розповів, яку екзотичну роботу мав до війни

субота, 19 жовтень 2024, 21:41

Герой України, командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, підполковник Кирило Верес розповів, що до війни працював директором із розвитку нудистського пляжу в Києві, передають Патріоти України. «Дивився, щоб...

ФК "Челсі" готовий заплатити 65 млн фунтів за зірку збірної України

субота, 19 жовтень 2024, 20:15

Лондонський Челсі зацікавлений у трансфері півзахисника донецького Шахтаря та збірної України Георгія Судакова. Про це повідомляє британське видання Daily Express, передають Патріоти України. За даними джерела, у Челсі знають, що в новому контракті Суд...