За всіма прийдуть: Офіцер ЗСУ розкрив нахабний фейк пропаганди Кремля

На окупованих територіях Донбасу пропагандистські ЗМІ запустили новий фейк про те, що нібито президент Володимир Зеленський прийняв рішення розпустити Сили спеціальних операцій ЗСУ. Про це написав офіцер української армії Анатолій Штефан Штірліц у себе на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

У фейковій новині з ДНР зазначено, що причина такого "рішення" Зеленського нібито те, що командувач ССО генерал Ігор Луньов не привітав верховного головнокомандувача за статутом.

Офіцер зазначив, що військовослужбовці ССО не тільки не будуть розпущені, а ще й візьмуть активну участь в деокупацію Донбасу.

"Дирляндці цей фейковий скріншот розповсюджують у своїх спільнотах і самі вірять в нього і радіють. Не радійте олені, все рівно за вами всіма прийдуть хлопці ССО", - написав він.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...