За втрату паспарту жінка розплатилася 18 роками ув'язнення

Її звільнили тільки після отримання відповідних документів від сусідньої країни.

Мешканка індійського міста Аурангабад, штат Махараштра, поїхала в Пакистан і на 18 років потрапила до в'язниці через втрату паспорта, передають Патріоти України з посиланням на видання Times Now News.

На початку 2003 року 65-річна Хасіна Бегум поїхала в пакистанському місті Лахор, щоб відвідати родичів свого чоловіка. Вона втратила паспорт і її відправили до в'язниці. Там жінка провела 18 років. Весь цей час вона закликала відпустити її, так як вона не винна.
Пакистанська влада вирішили звільнити Бегум тільки після того, як через багато років отримали звіт від поліції Аурангабада, в якому говорилося, що жінка володіє будинком в місті і зареєстрована там же. За даними поліції, вона заміжня за Дільшад Ахмедом, який живе в індійському місті Сахаранпур, штат Уттар-Прадеш.
Жінку випустили з пакистанської в'язниці і передали індійській владі. "Я пройшла через безліч випробувань, і тепер, коли повернулася в свою країну, я відчуваю спокій. Мене силою утримували в пакистанській в'язниці", - сказала вона.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...