За життя борються лікарі: Під Києвом чоловік викинув з вікна маленьку дитину (фото, відео)

У Білій Церкві, під Києвом, чоловік викинув з вікна свого 5-річного пасинка, за життя якого лікарі зараз борються. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, передають Патріоти України.

"Співмешканці в квартирі вживали алкогольні напої і між ними виникла сварка. Тоді розлючений чоловік схопив 5-річного сина цивільної дружини і викинув його з вікна першого поверху. Після чого зник в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Серйозно травмовану дитину виявили випадкові перехожі, які і викликали медиків і поліцію. "Каретою швидкої допомоги хлопчика з важкими травмами доставили в реанімаційне відділення лікарні. Зараз за його життя борються лікарі", - повідомили в поліції.

Тирана затримали. Ним виявився 39-річний житель Білої Церкви.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...