За життя боролися три доби: У Дніпрі помер тяжко поранений терористами боєць ЗСУ

У п'ятницю, 11 жовтня, в лікарні Дніпра помер воїн Збройних сил України В'ячеслав Кубрак. Він зазнав тяжких поранень на Донбасі 8 жовтня, повідомляють Патріоти України.

Як зазначається на сторінці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського у Facebook, медики боролися за життя Героя три дні, але виявилися безсилі.

"Не стало воїна, нашого побратима... В результаті отримання мінно-вибухового поранення 8 жовтня, під час виконання бойового завдання в Операції Об'єднаних сил, у Дніпровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова помер прапорщик Кубрак В'ячеслав Анатолійович – командир інженерно-саперного взводу. Три доби лікарі боролися за його життя, однак смерть виявилася сильнішою. Спочивай з Богом, брате-морпіху", – йдеться в повідомленні.

Командування і весь особовий склад морських піхотинців висловили щирі співчуття рідним загиблого і пообіцяли помститися окупантам за його смерть.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...