За життя дитини б'ються медики: До Києва літаком із Запоріжжя доставили 3-річну дівчинку з тотальним ураженням легень (фото)

30 травня з КНП "Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня" транспортували до Національної спеціалізованої дитячої лікарні "Охмадит" що у столиці, 3-річну дівчинку, передають Патріоти України.

У дитини діагностували гострий респіраторний дистрес-синдром важкого ступеня з тотальним ураженням легенів, які не виконують свою функцію.

Наразі лікарі за допомогою екстракорпоральної мембранної оксигенації штучно насичують кров киснем поза організмом. Цю систему штучного кровообігу привезли напередодні зі столиці.

Із Запоріжжя дитину було вирішено транспортувати бортом санавіації після консультації фахівців, які також прибули з Києва. Надалі її лікуванням займатимуться столичні лікарі.

Чи може чоловік виїхати до іншого міста під час мобілізації - нюанси, які варто знати

вівторок, 14 травень 2024, 8:22

Закон про мобілізацію не обмежує свободу пересування військовозобов'язаного чоловіка. Утім, є низка вимог, яких треба дотримуватись українцям призовного віку. . Про це заявив член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони т...

У Волгоградській області рф дрон відправив під укіс вантажний потяг. Гарно горіла солярка

вівторок, 14 травень 2024, 8:05

У Волгоградській області РФ через "втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту" зійшли з рейок вагони вантажного потяга. Про це повідомила Приволзька залізниця. . Як зазначається, рух поїздів у районі станції було призупинено. . Також п...