Забагато знав? Керівника компанії, пов'язаної з Міноборони Росії, знайшли застреленим

У Підмосков'ї знайшли застреленим виконавчого директора компанії, що відповідає за авіаційні тренажери для міністерства оборони РФ, 37-річного Володимира Пасекунова. Про це пише Telegram-канал MASH. У авіаконструктора - вогнепальне поранення в голову, передають Патріоти України.

"Назва "РАА Спецтехніка" нічого не скаже випадковій людині. Однак ця компанія відіграє важливу роль у військовій галузі – створює, тестує і розвиває системи для тренування бойових пілотів. Наприклад, льотчиків Су-27", – уточнюється в повідомленні.

Тіло чоловіка виявили в автомобілі "Мерседесі GLЕ 4MATIC" на березі річки Клязьма в селі Майдарово. Тут же знайдено травматичний пістолет "Гроза" та 9-міліметрові гільзи.

Інформації про загиблого в мережі практично немає, але є його сторінка у Facebook. Відомо, що генеральним директором "Спецтехники" є батько загиблого – полковник у відставці Ігор Пасекунов.

Що відомо про Ігоря Пасекунова?
  • Народився 1962 року.
  • У 1984-му закінчив Київське вище військове авіаційне інженерне училище.
  • У Збройних Силах РФ – з 1979 по 2003 рік, дослужився до звання полковника.
  • У 1989 році отримав звання кандидата технічних наук, 2000-му – старшого наукового співробітника.
  • Вчений в області бортових обчислювальних машин та їхнього програмно-математичного забезпечення.
  • Після звільнення працював у ЗАТ "РАА "Спецтехніка" головним конструктором, з 2008 року – генеральним директором.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...