"Забавка" обернулась бідою: Собака підпалив будинок, пожувавши батарею (відео)

Собака з Оклахоми, США, влаштував пожежу, пожувавши літій-іонну акумуляторну батарею, передають Патріоти України.

Пожежна служба Талси опублікувала на YouTube відео, на якому знято сцену, яка розгорнулася всередині будинку на початку цього року.

На кадрах із камери відеоспостереження видно, як собака жує батарею на лежанці для домашніх тварин, а інший пес та кішка спостерігають за цим здалеку.

Раптом батарея спалахує, змушуючи тварин бігти, оскільки вона вибухає і підпалює лежанку, наповнюючи кімнату димом. Собаки дивляться на полум'я протягом декількох секунд, перш ніж залишити кімнату.

У департаменті заявили, що собаки та кішка змогли вибратися з дому через дверцята для тварин. Ані люди, ані пухнасті не постраждали.

Бережіться! Землю накриє потужна магнітна буря: Названо небезпечні дати у серпні

четвер, 8 серпень 2024, 14:45

Землю накриє потужна магнітна буря категорії G3 (сильна). Очікується 9-10 серпня. Про це йдеться на сайті відстеження космічної погоди SpaceWeather, передають Патріоти України. "7 серпня на Сонці сталося два спалахи, джерелами яких були сонячні плями A...

На Київщині чоловік написав заяву про відмову від мобілізації, бо він "свідок Єгови": Яке рішення ухвалив суд

четвер, 8 серпень 2024, 14:24

У Київській області до 3 років позбавлення волі засудили 39-річного чоловіка, який відмовився отримувати повістку. На суді він заявив, що відмовився від мобілізації, бо належить до "Свідків Єгови". Про це йдеться у вироку Ірпінського районного суду Ки...