Забіяки виглядали цілком здоровими: В одеському трамваї чоловіки побилися за місце для інвалідів (відео)

В одеському трамваї, що курсує за маршрутом №7, літні чоловіки влаштували рукопашну за місце для сидіння. Інцидент стався вранці 26 липня. Відео бійки зняв один з очевидців, розмістив його у телеграм-каналі "Ху @ вая Одеса", а потім воно поширилося в мережі, повідомляють Патріоти України.

Що цікаво, чоловіки билися за місце для людей з інвалідністю, причому обидва виглядали цілком здоровими і досить міцними. Хто став ініціатором конфлікту, неясно. Відео починається з моменту, коли опонент в безрукавці кольору хакі огріває по голові сумкою "ворога" в смугастій футболці, який усівся на "заповітне" місце. Останній схоплюється і починає бити кривдника у відповідь, а той хапає чоловіка в футболці за вухо і садовить його назад.

Бійку обурено коментують інші пасажири, в основному люди похилого віку, закликаючи забіяк вийти з салону. Однак хтось каже, що порушники спокою "мають право". На що інший голос відповідає: право на бійку вони мають тільки у себе вдома. В результаті бешкетників втихомирює молодий чоловік з рюкзаком.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...