"Заблукав на "навчаннях", але вже правильно повернувся додому":: ЗСУ ліквідували ще одного полковника окупантів (фото)

В Україні ліквідували полковника російської армії Олександра Беспалова. Він був командиром 59-го гвардійського танкового полку. передають Патріоти України.

Інформацію про його смерть поширили самі ж росіяни у п'ятницю, 8 квітня. У спільноті Подслушано Новогорный" у забороненій в Україні соціальній мережі "ВКонтакте" з'явився запис про прощання з Беспаловим.

Його поховали 8 квітня у російському місті Озерськ. Цю інформацію, як повідомляється, підтвердили й у військкоматі.

Офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан на своєму каналі Telegram також повідомив про загибель полковника путінської армії. Він опублікував документи окупанта.

"Командир 59-го гвардійського танкового Люблінського двічі Червонопрапорного, орденів Суворова та Кутузова полку – полковник Олександр Беспалов не вчив топографію. Заблукав на "навчаннях", але вже правильно повернувся додому", – написав Штефан.


У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...