"Заблукав" на навчаннях: В Україні ліквідували командира роти глибинної розвідки РФ

Українські воїни ліквідували командира роти глибинної розвідки російської окупаційної армії. Він воював в Україні у складі 36-ї окремої мотострілецької бригади, передають Патріоти України.

Окупант приїхав до України, подолавши понад 7 тисяч кілометрів – із села Борзя Забайкальського краю. Про ліквідацію рашиста повідомив український офіцер, представник Генерального штабу Збройних сил України Анатолій Штефан.

"Командир роти глибинної розвідки розвідбату 36 омсбр старший лейтенант Мункуєв Вадим під час навчання у військовому училищі пропустив заняття з топографії. Заблукав на "навчаннях", але вже правильно повернувся додому", – написав Штефан. Він також показав фото ліквідованого захисниками України російського окупанта.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...