Забороняв зустрічатись із друзями: Що відомо про життя жінки, яку підпалив наречений

Під час обрання запобіжного заходу в суді Віталій розповів, що підпалив кохану нібито випадково.
Настя вважала себе щасливою. Фото: Інстаграм.

28-річний Віталій Чайковський із Запоріжжя, який підпалив свою наречену 22-річну Анастасію Ковальову, був затятим ревнивцем. Тому жінка практично перестала бачитися із подругами. Якщо кудись виходила, то чоловік вимагав фотозвіт. Про це повідомила її подруга Аліна, передають Патріоти України.

"Особисто його не знала і не бачила. Тільки з розмов. Він їй забороняв зустрічатись з друзями, не відпускав навіть манікюр зробити, ревнував. Фотозвіти звідусіль вимагав", - каже Аліна.

При цьому жінка розповідала подругам, що Віталій дуже добрий до неї. Дарував золото, айфони, парфуми, дорогу білизну та квіти щодня. Заміж її покликав на другий день знайомства, а за кілька місяців зробив офіційну пропозицію – з обручкою та у присутності батьків.

"Настя моя подруга дитинства, я з нею дуже часто спілкувалась. Коли вона почала з ним зустрічатись, він її постійно ревнував. Вона постійно, практично, вдома сиділа, з дому не могла вийти навіть на каву. Про нього я взагалі майже нічого не знаю. Коли з нею зустрічались, вона говорила, що він дуже добрий і все інше. Не думала, що він на таке здатний, відверто кажучи", - додає подруга Карина.

Під час обрання запобіжного заходу в суді Віталій розповів, що підпалив кохану випадково. Перед тим посварився з нею. Тому випив, купив пляшку бензину і облив, щоб налякати. А потім підпалював цигарку і вони обоє спалахнули. Він одразу скинув із себе футболку, аби потушити Настю.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...