Забороніть законодавчо! Зеленського попросили захистити українців від масового чіпування

Пропагандистська теорія про "чіпування" і коронавірус є дуже популярною в Росії та серед тих довірливих українців, які читають пропагандистські ЗМІ Кремля.

Президента України Володимира Зеленського просять законодавчо заборонити чіпування громадян. Відповідна петиція зареєстрована 5 червня на сайті президента, повідомляють Патріоти України.

"Законодавчо заборонити чіпування людей шляхом вживлення чіпа в тіло", – йдеться в ній. Петиція зібрала вже 220 голосів з необхідних 25 000. Збір підписів триватиме ще 90 днів. Пропагандистська теорія про "чіпування" і коронавірус є дуже популярною в Росії. За неї виступають навіть відомі публічні особи. Наприклад, раніше про це говорив режисер Микита Михалков. За його словами, засновник американської компанії Microsoft Білл Гейтс під виглядом ліків від коронавірусу нібито планує імплантувати мільярдам людей чіпи, щоб їх контролювати.

Посилаючись на цю теорію, Синод Православної церкви Молдови Московського патріархату заявив, що Гейтс використовує вакцини "щоб контролювати людей за допомогою технологій 5G". Сам Білл Гейтс спростував конспірологічні теорії про те, що вакцина від COVID-19 нібито буде використовуватися для масового чіпування. Він підкреслив, що "всі ці плітки і антинаукові вислови" призводять до розпалювання ворожнечі між людьми.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...