Забудькуватий дідусь приготував вечерю і відправив онука у морг

Підліток з англійського міста Вінсфорд помер, з'ївши приготований дідусем окіст в горіховій глазурі, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Mirror.

12-річний Кейсон Голлвуд страждав від астми і мав алергію на горіхи. Разом з трьома братами він пішов на вечерю до бабусі і дідуся. Серед частувань для онуків був приготований дідусем окіст, який згодом убив дитину. Літній англієць забув про особливості онука.

Після вечері хлопчик пішов до парку, щоб погратися з друзями. Там у нього почалися проблеми з диханням. Хлопчик зателефонував матері і попросив прислати до нього одного з братів з інгалятором. Брат привіз лікарський засіб, але це не допомогло. Хлопця госпіталізували, але він помер в лікарні.

Розтин показав, що хлопчик помер в результаті анафілактичного шоку, викликаного вживанням горіхів.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...