"Забула, хто вона": Скандальний російський музкритик визвірився на Аллу Пугачову

Російський музичний критик Сергій Сосєдов накинувся на співачку Аллу Пугачову. Він заявив, що артистка занадто багато про себе уявила, передають Патріоти України.

"Людина законсервувалася і, мабуть, так увірувала у свою велич. Так забронзовіла, що втратила орієнтацію в просторі. Вона забула, хто вона, де вона, серед кого вона. Їй здалося, що вона Богоматір, напевно", - заявив скандальний Сосєдов в ефірі програми "Скажи не мовчи" на російському телебаченні.

За його словами, в "величі" Примадонни винні журналісти та оточення, які вихваляли співачку. "Вона спочатку в це грала, а потім просто повірила, що вона велика, що вона Господь Бог, що їй все дозволено, що їй все винні, по життю їй винні всі – їй не доплачували за концерти, хоча у неї були одні з найвищих гонорарів. Вона мабуть хотіла бути як Мадонна або Елтон Джон, але тоді переїжджай в Америку. Ким би ти стала в Америці?" - уїдливо підсумував музичний критик.

Українські біженці можуть отримати гроші на оренду житла в Польщі: Що варто знати

вівторок, 14 травень 2024, 3:25

Біженці з України, які перебувають у Польщі, можуть претендувати на участь у програмі "Крок Додому", яка спрощує процес оренди житла. Однак для участі в цій програмі необхідно відповідати певним критеріям. Про це повідомили на сайті Польського консульт...

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...