Забули вимкнути камеру: В Івано-Франківську студенти зайнялись інтимом під час онлайн-лекції

В Івано-Франківську студенти під час онлайн-лекцій із ввімкненою камерою займались сексом. Про це пише місцеве видання ratusha.if.ua. Відео 18+ можна подивитись тут, зазначають Патріоти України.

За даними авторів, це відео було зняте під час однієї із онлайн-лекцій на першому курсі Івано-Франківського медичного університету. Відео опублікували в Мережі минулого тижня, коли точно воно було зняте - невідомо.

Так, на відео студенти під час лекцій не вимкнули камеру та зайнялись сексом просто під час того, як викладачка знайомила першокурсників із навчальним матеріалом. На відео частково видно, як пара кохається. Водночас викладачка не звертає на це уваги.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...