"Забули вже про референдум та "роісся прийди": 150-річчя Донецької залізниці раптово змусило сумувати жителів ОРДЛО

Жителі окупованих Росією територій Донбасу сумують за колишнім життям за України.

Жителі окупованих Росією територій Донбасу зізналися, що сумують за колишнім життям за України, повідомляють Патріоти України.

Пригадати втрачене їм навіяло 150-річчя Донецької залізниці: нині вокзал і станції у місті виглядають ніби закинутими. Про це люди з ОРДЛО пишуть у своїх соцмережах, відповідним скріншотом поділився у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц).

"А нині тільки тиша й порожнеча на вокзалах. Ми відкрилися 150 років тому? Гірко й сумно", – йдеться у повідомленні.

Жителі ОРДЛО також поскаржилися на те, що між Донецьком та іншими містами більше немає такої кількості залізничних рейсів.

"Колись залізниця Донецьку вирувала життям на повну, а Росія трохи внесла свої корективи. Наразі бідкаються місцеві, звинувачуючи Україну, але забули вже про референдум та "Росіє, прийди!" – прокоментував Штефан.

Скріншот


Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...