Забув, що пістолет заряджений: У Росії тренер з фігурного катання "жартома" вистрілив в обличчя ученицi (фото, відео)

Московський тренер з фігурного катання Денис Єгоров вистрілив в обличчя однієї з учениць, яка з подругою прийшла до нього домовлятися про заняття, повідомляють Патріоти України із посиланням на Telegram-канал Baza.

Інцидент змогла зняти камера в під'їзді. На відео видно, як під час спілкування 41-річний Єгоров вирішив продемонстрував дівчатам пістолет, направляючи його в голову то однієї, то іншої. У якийсь момент фігурист спустив курок, забувши, що зброя заряджена.

Заряд не пробив кістку, проте серйозно пошкодив обличчя дівчини. Чоловіка затримала поліція. За словами лікарів, життю постраждалої ніщо не загрожує.

На московському сайті, де знаходиться реєстр тренерів, вказується, що Єгоров навчався в Московській державній академія фізичної культури. Працює за фахом з 2010 року.

Клієнти відгукуються про нього, як про ввічливу і урівноважену людину, яка не кричить на своїх підопічних


Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...