Забув у труні рукавички: На Одещині чоловік розрив могилу начальника, щоб побачити його мертвим

У м. Татарбунари Білгород-Дністровського району Одеської області чоловік розкопав могилу та розбив труну, щоб побачити свого колишнього начальника мертвим. За це його засудили до 2 років іспитового терміну. Про це йдеться у вироку Саратського районного суду Одеської області, передають Патріоти України.

За даними суду, підозрюваний 6 серпня 2020 року прийшов на кладовище. Він розкопав могилу та розбив труну із покійним. Після цього він зарив могилу та пішов геть.

На суді підозрюваний провину визнав. Він розповів, що працював раніше на покійного. Чоловік розкопав могилу, розбив кришку труни, щоб переконатись, що його шеф мертвий. Після цього він усе закопав. У труні він залишив свої гумові рукавички. Підозрюваний розкаявся та перепросив у родичів покійного.

Мати покійного розповіла, що її син загинув у липні 2020 року. 7 серпня 2020 року їй зателефонував охоронець кладовища та повідомив, що на могилі сина розкопана земля та розкидані вінки. Тоді вона звернулась до поліції, яка провела ексгумацію. Під час цього з'ясувалось, що труна, в якій лежав покійний, розбита.

Суд визнав чоловіка винним за ч.1 ст.297 КК України. Його засудили до 2 років іспитового терміну. Також засуджений повинен сплатити 16935 грн витрат за залучення експерта до розслідування справи.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...