Забирають життя не тільки кулі: Названо імена військових, які загинули під час пожежі на фронті

Названо імена і опубліковані фото трьох військових 58-ї окремої мотопіхотної бригади, які загинули під час пожежі в бліндажі на Донбасі. Як передає "Цензор", у вогні загинули Микола Лебідь, Василь Килюшик і Михайло Капран, передають Патріоти України.

Відзначимо, що солдат Капран був навідником 16-го ОМПБ 58-ї ОМПБр. Він помер від опіків у Харківському опіковому центрі 22 лютого. Воїна поховали 24 лютого в місті Лебедин Сумської області.

Старший солдат, військовослужбовець 16-го окремого мотопіхотного батальйону 58-ї ОМПБр Лебідь проживав в Кременчуці Полтавської області. Дата прощання буде визначена після отримання результатів ДНК-експертизи.

Командир бойової машини 2-го взводу 2-ї роти 16-го ОМПБ 58-ї ОМПБр Килюшик жив у місті Вараш Рівненської області. Дату похорону також оголосять після експертизи.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...