Зачекав, поки засну: Жінка, яку чоловік облив окропом, дала коментар журналістам (відео)

Постраждала у важкому стані у реанімації, у неї обпечені 20% тіла.

Анастасія Шаповалова. Фото: скріншот з відео.

Мешканка Запоріжжя, яку облив окропом співмешканець, перебуваючи в лікарні, дала інтерв'ю журналістам. Вона сказала, що чоловік лив їй окріп прямо в рот. Напередодні між парою в парку сталася сварка, передають Патріоти України.

"Щось йому не сподобалося, я так і не зрозуміла, що. Ми разом лягли спати, все нормально було... А вранці, годині о шостій, я прокидаюся від того, що він ллє окріп", - розповіла 25-річна потерпіла Анастасія Шаповалова.

Одразу після цього зловмисник подався навтьоки, його шукає поліція. Постраждала у важкому стані у реанімації, у неї обпечені 20% тіла. Зараз її намагаються врятувати лікарі. Відомо, що у пари двоє маленьких дітей чотирьох та шести років.

Джерело: ТСН.ua

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...