"Зачем мне совесть - я певица": Продюсер Кондратюк різко відреагував на заплановані концерти Ані Лорак в Україні

Телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк на сторінці в Facebook висловив своє обурення щодо анонсованих концертів Ані Лорак в Україні, повідомляють Патріоти України.

Співачка, яка вже довгий час живе й активно працює в Росії, планує вийти на українську сцену вперше за сім років. Концерти скандальної зірки повинні відбутися 16 і 17 серпня в нічному клубі Itaka (Одеса).

«Оголошено плейлист серпневого виступу Кароліни Куєк (Ані Лорак) в Одесі: 1. Дзвенить порожня голова. 2. Гроші - мій бог. 3. Без мізків. 4. У вас тут теж люблять вату. 5. Навіщо мені совість, я — співачка. 6. Я з російським навіть в баню. 7. Хто платить, той і люб. 8. Володя — завжди! 9. Мені 42, але думати — нічим. 10. А чим ви кращі, якщо ви тут?» — пише Кондратюк.

Колишній суддя українського Х-фактора також посперечався зі своїм зірковим колегою в Мережі. Ведучий Олексій Дівєєв-Церковний зазначив, що «Лорак була та залишається українкою й має право виступати в Україні». Кондратюк не став мовчати та відповів колезі: «У тебе велика психотравма. Ти вважаєш допустимим контактувати з агресором й вбивцею — РФ», — написав він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...