Зачинив двері та поїхав геть: У Харкові маршрутник викрав поліцейського, який зайшов у салон перевірити карантинну норму пасажирів

На кону було від 17 000 до 34 000 грн штрафу, котрі порушнику таки доведеться сплатити

У Харкові 13 жовтня водій однієї з харківських маршруток "викрав" правоохоронця, який перевіряв дотримання карантинних заходів, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції.

Зазначається, що 13 жовтня патрульний екіпаж зупинив автобус, щоб перевірити дотримання обмежень на кількість пасажирів, які, згідно з карантинним правилам, можуть займати тільки сидячі місця.

Коли ж один зі співробітників зайшов до салону, водій просто закрив за ним двері і поїхав, відмовляючись зупинятися, незважаючи на вимоги патрульного.

Через це поліцейський зв’язався зі своїми колегами і у підсумку маршрутку все ж вдалося зупинити.

Стосовно водія складено протокол за ч. 1 ст. 44−3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає штраф від 17 тис. до 34 тис. грн.

Крім того, інцидент розслідується за ч. 1 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Також відео поїздки оприлюднено у соцмережах.


Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...