"Заднім числом" після скандалу: Харківська ОДА привітала українських військових

Харківська облдержадміністрація (ХОДА) привітала українських військових зі святом із запізненням. Про це повідомив "Вечірній Харків", оприлюднивши скріншоти стрічки новин офіційного сайту ХОДА. Згідно з ними, о 18:57 публікації зі зверненням президента Володимира Зеленського до військових ще не було, інформують Патріоти України.

Однак вже о 19:27 воно з'явилося, причому час публікації зазначений 15:16. Раніше стало відомо, що ХОДА – єдина з усіх облдержадміністрацій – не привітала військових з Днем Збройних сил України.

Також тут проігнорували звернення до українських військових президента країни Зеленського, хоча раніше все його офіційні заяви публікувалися завжди. Ситуація викликала резонанс в ЗМІ, обурення військових і просто громадян України, тому чиновники Харківської ОДА вирішили її швидко виправити.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...