"Задоволення від їжі та сексу йде від Бога": Папа Римський Франциск зробив несподівану заяву

Задоволення від їжі існує для того, щоб зберегти здоров'я, а сексуальне задоволення — для того, щоб зробити любов гарнішою та продовжувати рід.

Папа Римський Франциск заявив, що церква дарма засуджувала задоволення від їжі та сексу, бо насправді воно йде від Бога, повідомляють Патріоти України.

"Задоволення походить безпосередньо від Бога. Воно не католицьке, не християнське або чиєсь іще, воно просто божественне", — заявив Папа в інтерв'ю для книги TerraFutura, передає The Insider.

При цьому він наголосив, що церква завжди засуджувала "нелюдське, грубе, вульгарне", але приймала "просте та моральне". Папа Франциск переконаний, що через те, що церква "неправильно тлумачила християнське послання" інтимна насолода і радість від смачної їжі стали жертвами "моралі надмірності".

"Задоволення від їжі існує для того, щоб зберегти здоров'я, а сексуальне задоволення — для того, щоб зробити любов гарнішою та продовжувати рід", — наголосив Папа Римський.

Раніше Папа Римський Франциск вже виступив і на захист представників ЛГБТ-спільноти, заявивши, що їх створив Бог та любить такими, які вони є. Папа Римський під час зустрічі із паломниками також заявив, що шляхом виправлення ближнього, який помилився, є не пліткування й обговорювання його помилок з іншими, а практика "братерського напоумлення".

Раніше понтифік закликав світову спільноту списати борги з найбідніших країн, які постраждали внаслідок пандемії коронавірусу. Він зазначив, що такі країни зіткнулися з серйозними наслідками в медичній, соціальній та економічній сферах.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...