Задум "штурмовиків" провалився: На Одещині чоловікам у білих маскхалатах не вдалося перетнути кордон

а Одещині прикордонники затримали порушників у білих маскхалатах, які намагалися перетнути кордон. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України, передають Патріоти України.

Прикордонники Подільського загону затримали порушників неподалік села Топали. З’ясувалося, що жителі Запорізької області готувалися до закордонної подорожі ретельно – придбали через Мережу камуфльовані маскувальні халати.

"Діючи за порадами свого знайомого, прибули до обумовленого місця та намагалися «штурмувати» придністровський сегмент українсько-молдовського кордону", – розповіли у Державній прикордонній службі.

Проте задум "штурмовиків" провалився. Щодо чоловіків складено адміністративні матеріали за ст. 2041 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Тепер їм загрожує штраф від п’ятисот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...