Задушив і скинув тіло в колодязь: Спливли нові деталі жорстокої розправи хлопця над 16-річною дівчиною

У Департаменті карного розшуку Національної поліції розповіли нові деталі у справі про вбивство в Кіровоградській області 16-річної дівчини Вікторії Макаренко, чиє тіло знайшли на дні колодязя. Поліцейські встановили підозрюваного у вбивстві, йдеться в повідомленні правоохоронців у Telegram, передають Патріоти України.

"Поліцейські Кіровоградщини з'ясували, що саме робила і з ким спілкувалася дівчина у свій останній день життя. Завдяки зібраній інформації слідчі у взаємодії з працівниками карного розшуку визначили, що до скоєння холоднокровного вбивства може бути причетний 16-річний місцевий житель, який проживав неподалік, де знайшли тіло дівчини", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за даними поліції, неповнолітня загинула від механічної асфіксії. Додамо, що правоохоронці провели масштабні обшуки та вилучили докази, що свідчать про причетність підлітка до жорстокого вбивства. Підозрюваного затримали, йому інкримінують ч.1 ст. 115 КК України. Суд обрав йому запобіжний захід - утримання під вартою.


Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...