Задушив на пустирі: У Нікополі затримали підозрюваного у вбивстві 15-річної дівчинки

У Нікополі Дніпропетровської області за підозрою у вбивстві 15-річної Насті Карнаух, пошуки якої тривали понад п'ять днів, співробітники поліції затримали хлопця – її однолітка, інформують Патріоти України.

Як 19 червня повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області, за попередніми даними, в понеділок, 14 червня, він задушив потерпілу на пустирі біля занедбаної споруди та зник з місця злочину. При цьому правоохоронці встановили, що убита була знайома з підозрюваним.

"Проводяться першочергові слідчі дії. Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)", – йдеться в повідомленні поліції.

Про зникнення дитини в поліцію повідомила її матір 15 червня. За її словами, напередодні ввечері донька пішла гуляти і не повернулася. До пошуків дівчинки було залучено всі служби поліції – ювенальні поліцейські, кінологи зі службовими собаками, превентивні співробітники і військові.

Правоохоронці та волонтери обшукали вокзали, ринки, пляжі, парки, занедбані будівлі, лісосмуги. Через п'ять днів пошуків її тіло знайшли на пустирі поблизу покинутої будівлі.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...