Задушив ременем і тиждень мешкав поряд з трупом: На Дніпропетровщині розкрили моторошне вбивство

У Дніпропетровській області поліцейські встановили особу загиблої, тіло якої знайшли ще на початку місяця, передають Патріоти України.

Як повідомляють в поліції Дніпропетровщини, 2 січня правоохоронцям надійшла інформація про надзвичайну подію у місті Жовті Води. Мешканці одного з будинків повідомили про трупний запах, що доносився з квартири. Поліцейські виявили тіло, яке вже почало розкладатися. Для встановлення причини смерті жінки був призначений комплекс судових експертиз з відібранням необхідних біологічних матеріалів.

Згодом експерти встановили, що жінку задушили. За підозрою у скоєні умисного вбивства був затриманий її 43-річний цивільний чоловік.

Правоохоронці з`ясували, що ще 25 грудня минулого року між подружжям виникла сварка. Під час конфлікту чоловік штовхнув жінку, накинув на її шию ремінь та затягнув його, після чого пішов з помешкання. Згодом, повернувшися додому, він вирішив приховати злочин.

Зловмисник перетягнув тіло жінки в іншу частину кімнати, де закидав його речами та коробками і майже тиждень мешкав у квартирі із загиблою.

Фігуранту повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...