"Задушив трьох діток і повісився сам": На Черкащині сталася трагедія через питущого батька

Тіла 9-річного хлопчика, дівчаток 6 і 4 років і чоловіка виявила бабуся дітей, коли повернулася з роботи.

У селі Придніпровське Чорнобаївського району на Черкащині розповіли про чоловіка, який ймовірно задушив трьох своїх дітей і повісився. Він із родиною не проживав – зникав на довгий час і пиячив, повідомляють Патріоти України.

Повернувся напередодні трагедії, щоб дати дозвіл прописати дітей в селі. Був тверезий, розповіла в.о. сільського голови Світлана Чоботарьова.

"Діти досі не були прописані, бо для цього потрібен дозвіл батька. Він приходив до нас, був тверезий", - говорить Світлана Володимирівна.

Тіла 9-річного хлопчика, дівчаток 6 і 4 років і чоловіка виявила баба дітей, коли повернулася з роботи. Вона та мати дітей працюють на фермі. В будинку проживав також дядько малюків. Він у ранок трагедії був у військкоматі.

"Чоловіка не було кілька місяців. Тепер повернувся. Він непутьовий. Задушив трьох діток і повісився сам. Підстеріг, коли нікого не було вдома", - розповіла місцева Оксана Черепанська

Родина торік стояла на обліку в соцслужбі як така, що перебуває у складних життєвих обставинах. Чоловік із родиною не проживав. А жінка виправилася – влаштувалася на роботу, за дітьми доглядала добре. Вони відвідували школу та дитсадок, за словами соцпрацівниці Олени Тесейко.

"Чоловік зловживав спиртним, тому в сім'ї були сварки. У жінки єдина проблема, - вона дещо неохайна. Але загалом - нормальна, адекватна. Як мама – спокійна. Прислухалася до порад і зауважень", - додала Тесейко. Усі обставини трагедії встановлюють правоохоронці.

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...